Wereldwijd de meest geavanceerde Dermapen.
De Dermapen heeft de beste resultaten met een korte werktijd en een korte hersteltijd. Met als doel om elk huidprobleem deskundig en resultaatgericht te behandelen.
De Dermapen is draagt bij aan een mooie, stralende en gezonde huid.

https://youtu.be/EFTsqD74dN0 video Dermapen


Mooi en gezond oud worden met natuurlijke looks.
Boek vandaag nog jouw Dermapen behandeling en ervaar het zelf!

Naarmate we ouder worden zien we de huid veranderen. De huid verliest stevigheid en rimpeltjes en fijne lijntjes worden zichtbaar. Helaas we ontkomen er niet aan! Huidproblemen als ontsierende littekens, pigmentvlekken, onzuiverheden of ontstekingen, rosacea of striae maken ons soms erg onzeker… We nemen er liever nog vandaag dan morgen afscheid van.


Maximaal resultaat

Daar waar je vroeger je huid alleen kon verbeteren met dure, pijnlijke cosmetische ingrepen, is er vandaag de dag een doorbraak op het gebied van huidverbetering. Maak kennis met de innovatie op het gebied van Microneedling: de Dermapen 4! De meest effectieve therapie voor het (weer) krijgen én behouden van een mooie, stralende en gezonde huid.
De Dermapen 4 is momenteel werelwijd het meest geavanceerde Micro Needling op de markt. De Dermapen 4 behandelingen zijn sneller en veiliger dan andere merken en zorgen voor de meest optimale behandelresultaten
1. Liften en verstrakken van de huid
2. Reduceert rimpels en lijntjes
3. Vermindert ouderdomsvlekken en pigmentatie
4. Minimaliseert de grootte van de poriën
5. Vermindert acne en acne littekens
6. Reduceert littekens
7. Reduceert couperose en rosacea

De Dermapen is de grootste doorbraak van de afgelopen jaren die wordt toegepast met innovatieve naaldcartridges. Hij glijdt over de huid en maakt minuscule kanaaltjes. Door deze kanaaltjes kunnen tot 80% meer voedingstoffen dieper in de huid worden opgenomen. Het lichaam reageert met een natuurlijk herstel proces wat leidt tot een verhoogde productie van collageen en elastine. Hierdoor ontstaat een totale herstructurering en totale verjonging van de huid op het gelaat en het lichaam. Deze techniek is ook toepasbaar op moeilijk te bereiken locaties zoals de oogcontouren,oogleden, oorlellen, hals, lippen, neus en ook grotere gebieden zoals de hals en decolleté, buik en benen.

Deze Dermapen is wereldwijd de meest geavanceerde Micro-needling op de markt.
De behandelingen zijn sneller en hebben een duur van ongeveer 4 minuten. Verder zijn ze veiliger en zorgen ze voor de meeste optimale behandelresultaten.
De Dermapen wordt wereldwijd gebruikt bij artsen in klinieken. Ik heb hierbij het voorrecht om er mee te werken en door de beste opleiders van Nederland lessen te volgen in een gevorderd stadium.
Voor optimaal resultaat kunt u thuis gebruik maken van de DP Dermaceuticals. Hierbij wordt u geadviseerd en bereiden we de huid voor en versterken deze met name voor de kwetsbare huid. Een paar weken voorafgaand aan de behandeling en enkele weken erna. De DP Dermaceuticals zijn van een medisch niveau met krachtige werkzame stoffen voor antiveroudering en als corrigerende huidverzorging.


Geschikte behandelingen bij Dermapen | Microneedling zijn: