De collageenbooster is een korte en krachtige behandeling van het bindweefsel van het gelaat. Er is onmiddellijk resultaat waar te nemen in de vermindering van de rimpels.
Deze behandeling is ideaal te combineren met de Tone booster waarbij deze krachtige behandeling zich meer richt op het spierweefsel.

Behandeling
Bindweefselmassage Collageen-Toner

Natural face lifting

Natural face lifting is een manuale verjongingskuur van het gelaat, de hals en decolleté, een natuurlijke facelift.
Door de combinatie van verschillende intensieve technieken en lymfedrainage wordt de huid op een natuurlijke manier gelift.

Een massage die werkt op het bindweefsel en spierweefsel en botweefsel.
Bindweefselmassage wordt gecombineerd met spiertonus verhogende technieken bot-fricties en lymfedrainage die voert de afvalstoffen af, draineert het opgestapeld vocht, versterkt het immuunsysteem en brengt de huid in balans. Een vervaging van rimpels, een lifting van de huid en versteviging van de gelaatscontouren.
Voor de mooiste resultaten is een kuur van 5x of 10x of 15x.
Je ervaart een aangename, ontspannende behandeling, vanaf de eerste behandeling voelt uw gezicht steviger en jonger en dit steeds meer na verloop van de kuur.
Vanaf je 35 jaar kan je preventief al beginnen met Naturel Face Lifting behandeling voor een probleemhuid uiteraard voor alle leeftijden.

  • Resultaat oogcontouren worden gladder
  • De huid strakker en elastischer
  • Verzakkingen worden gelift
  • Betere doorbloeding van de huid en gelaatsspieren
  • Hogere zuurstoftoevoer naar de cellen
  • Gelaatscontouren verstrakken
  • Vochtophoping ronde de ogen verdwijnen


Sculp Training

Als salon zijn wij gespecialiseerd in Sculp. Gelaatsoefeningen en fitness oefeningen voor het gelaat, een self treatment om elke dag 10 min te trainen, de gelaatsspieren zorgen voor de contour en geven een liftend effect, bindweefsel richt zich op het bestrijden van rimpels en elasticiteit, collageen wordt gestimuleerd. Samen met de Naturel face lift behandelingen blijft het resultaat langer behouden. We geven hierin ook workshops op aanvraag.


Tone Booster

Tone Booster is een spier tonus verhogende techniek. De huid die vast zit aan onze gelaatsspieren en reageert hier zeer goed op, gelaatscontouren worden gelift, oog contouren openen met als resultaat een onmiddellijke opening in het gelaat. Deze duurt slechts 30 min kan afzonderlijk of in combi behandeling. De meest ideale resultaten bekomt u om de collageen Booster of de Naturel Face Lifting te koppelen.


Collageen Booster

Door de intensiteit ontstaat extra activiteit in de onderste huidlaag. De natuurlijke productie van collageen wordt gestimuleerd en de elastine- vezels versterken de lifting.
We zien onmiddellijk resultaat, rimpels vervagen en de huid verstrakt.
De Collageen booster kan afzonderlijk of gekoppeld worden. De booster technieken zijn de ideale Lunch Break Beauty’s, 45min, voor de actieve, dynamische vrouw met weinig tijd.


Advanced Skin Improvement

Gelaatscontouren
Het Advanced Skin Improvement pakt de gelaatscontouren aan op een geavanceerde manier een evolutie van de reeds gekende technieken. We behandelen per gelaatszone’s intens en met medewerking van de klant


Manuel Meridian Facial

Een drukpunten techniek die meridiaan en het gelaat met het lichaam verbindt, dit geeft een openend en liftend effect in het gelaat en een zeer ontspannend gevoel. De Meridian Facial is een zachte huid verbeterende techniek, een doffe en futloze huid krijgt een onmiddellijke boost, overactieve zone’s in het gelaat zoals Acne of rosacea kalmeren en vinden rust.


Skin Analysis

Door het gelaat te analyseren krijgen we meer informatie over de toestand van de huid, zo kunnen we een persoonlijk behandelplan opmaken. We maken een gelaatsanalyse van rimpels en contouren met of zonder mimiek eventuele huidaandoeningen/huidproblemen of eventueel asymmetrie in het gelaat.


Lymfedrainage

Door de massages worden afvalstoffen uit het weefsel losgemaakt, lymfedrainage helpt u dit af te voeren. Daarnaast is Lymfedrainage de ideale techniek bij ontstoken huiden zoals Acne en Rosacea. Bij het verminderen van vochtwallen rond de ogen werkt manuele lymfedrainage bijzonder doeltreffend.
Het is ook verzachtend en pijnstillend bij hoofdpijnen en sinusitis. En als voorbereiding op een esthetische operatie of nabehandeling.