Permanente make-up is de oplossing als u niet meer iedere dag lang voor de spiegel wilt staan om make-up op te doen, als u een allergie heeft voor make-up en als u af wilt van uitgelopen make-up door sporten en regen.
Alexandra Pendery voert de behandelingen uit, door haar achtergrond als chemicus besteed ze ook veel kennis in kleur en apparatuur, en heeft ze een fijne hand doordat ze al van jongs af aan portretten op aanvraag teken, hieruit is ook haar passie ontstaan voor permanente make- up. Zo weet je dat je in goede handen bent en jaarlijks worden er ook bijscholingen gevolgd.

De permanente make-up specialist Alexandra werkt uitsluitend met pigmenten en apparatuur van Swiss Color en volgens de SkinQ methode voor het garanderen van kwaliteit en kennis. Het plaatsen van permanente make-up wordt dan ook met hoogwaardige producten gedaan en door een specialist met een erkend diploma. Alexandra is dan ook in het bezit van een diploma basis allround opleiding cosmetische micro-pigmentatie. De hoogwaardige pigmenten van Swiss Color waar de permanente make-up mee geplaatst wordt zijn vrij van ijzeroxides, zware metal, zink, kobalt, PAA’s, PAKS, conserveermiddelen, allergieverwekkers, zijn fotostabiel en vegan.

Uiteraard is de salon ook in het bezit van een GGD keuring. Een GGD keuring staat garant voor het hygiënisch uitvoeren van de behandeling in een ruimte die hiervoor is goedgekeurd.

Permanente make-up wenkbrauwen


Dunne wenkbrauwen, ongelijke wenkbrauwen, ongelijke haargroei of littekens in de wenkbrauwen. Met permanente make-up kan dit verholpen worden en krijgt u een sprekend gezicht.

Hairstroke brows

Bij Hairstroke brows worden er al pigmenterend wenkbrauwhaartjes geplaatst voor een mooie volle wenkbrauw. Dit geeft het meest natuurlijke resultaat.

Powder/ Ombre brows

Powder/ Ombre brows zorgen voor compleet opgemaakte wenkbrauwen als resultaat welke natuurlijk ogen bij uw haarkleur en gezicht. De wenkbrauwen zijn voorzien van een mooie overloop van kleur (shading).

Combi brows

Tijdens deze behandeling wordt er een combinatie gemaakt van twee technieken namelijk, de powder/ ombre brows en hairstroke brows.


Permanente make-up ogen


Je ogen laten je spreken. Met permanente make-up heb je nooit meer last van die uitgelopen eyeliner. Er kan gekozen worden voor een eyeliner, een eyeliner met wing of een subtiele infralash.

Eyeliner

Eyeliners zorgen voor een mooi opgemaakt resultaat, u hoeft niet langer iedere dag dat lijntje te tekenen. Hiernaast geeft een eyeliner uw ogen een mooie open blik. U kunt bij ons terecht voor een eyeliner boven de ogen, een eyeliner onder de ogen en een eyeliner met babywing.

Infralash

Met een infralash lijken uw wimpers optisch voller. Dit geeft een mooi natuurlijk resultaat.


Permanente make-up lippen


Met permanente make-up voor de lippen kan de vorm gecorrigeerd worden. Zo krijgen uw lippen een mooi symmetrische aanzicht. Hiernaast is het een mooie natuurlijke aanvulling of extra accent voor uw lippen.

Full Lips

Full Lips zorgen voor een mooi opgemaakt resultaat op de lippen. Hierbij heeft u de keuze uit een natuurlijke kleur of net iets meer. Full lips worden geplaatst door middel van een lipliner welke vervolgens uitgeschaduwd wordt over de gehele lippen.
Behandeling
Permanente make-up eyeliner boven en onder
Permanente make-up full lips
Permanente make-up infralash boven en onder
Permanente make-up wenkbrauwen hairstroke en powder
Permanente make-up wenkbrauwen, hairstroke, ombre of powder